Stagiair R&D Sourcing

Snoeks Automotive zoekt een Stagiair R&D Sourcing!
Ben jij een student aan een technische studie zoals IPO, engineering of WTB en zou je het geweldig vinden mee te lopen in een internationaal familiebedrijf in de automotive? Dan maken wij graag kennis met jou!

Jij helpt mee met het zoeken naar nieuwe materialen, productietechnieken, producten en trends om het Snoeks product te verbeteren en te vernieuwen. Als stagiair werk je onder begeleiding van de Sourcer ideeën/ontwerpen uit, schetsmatig en in CAD. Daarvoor heb je contact met suppliers, zowel telefonisch als per email en face to face.

Ook werk je samen met de knappe koppen binnen het R&D team op innovatieprojecten voor de dubbele cabine van Snoeks. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van een lichtgewicht hoofdsteun met nieuwe functionaliteiten voor verhoogd comfort.

Waarom juist Snoeks Automotive een aantrekkelijk stagebedrijf is? Omdat wij een bloeiende organisatie zijn. We zijn ambitieus en klaar om ons groeipotentieel waar te maken middels verdere professionalisering en innovatie. Het jonge en hongerige R&D team breidt ook uit, dus deze stage zou een mooie start kunnen zijn van een volwaardige job in de toekomst.

In een notendop:
- Wij zoeken een zelfstandige en proactieve HBO stagiair van een technische opleiding als IPO, engineering of werktuigbouwkunde;
- Iemand die energiek is, initiatief toont en durft te vragen om tot een oplossing te komen;
- Kundig is in de Nederlandse én Engelse taal, omdat wij internationaal werken.


- Wij bieden jou een meeloopstage op de afdeling R&D (richting Sourcing);
- Start is flexibel, mogelijk al per februari 2020;
- De mogelijkheid een bijdrage te kunnen leveren aan verbeteringen en innovaties voor bedrijfswagens van Europese autofabrikanten;
- Een stagevergoeding van €350,-.


Enthousiast geworden en wil je graag aan de slag? Laten we dan onder het genot van een kop koffie (of thee of chocolademelk) kennismaken! r.pruim@snoeks.com.

'Leading partner for car manufacturers and car importers'
+1 586 - 716 - 9588