Als Quality Assurance Engineer bij Snoeks Automotive zet jij graag jouw tanden in kwaliteitsuitdagingen en schakel jij snel tussen activiteiten en personen, waarbij je ook nauw samenwerkt met collega’s in het buitenland.

Mede dankzij jouw inzet voldoen wij aan kwaliteitsnormen en verbeteren wij continu onze producten. Jij doet dat door een proactieve rol te spelen in het voorkomen en het oplossen van alledaagse kwaliteitsproblemen, productvalidatie, kostenbeheersing en het ondersteunen van interne en externe audits.

Onze ideale kandidaat is een realistische perfectionist die communicatief vaardig is (in ieder geval in de Nederlandse en Engelse taal), kritisch en assertief, maar te allen tijde verbindend.Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur met technische inhoud of anders sterke affiniteit met techniek, staat aan de basis van jouw professionele ontwikkeling. Het heeft voor ons meerwaarde wanneer jij al (enigszins) bekend bent met IATF16949 bepalingen en werkmethodieken.Om jouw weg te vinden in de organisatie en zaken voor elkaar te krijgen, verwachten we verder dat jij zo’n 2 tot 5 jaar werkervaring hebt binnen een technische omgeving.

Zie jij voldoende raakvlakken en kom je graag eens een kop koffie drinken, stuur mij dan jouw CV toe en laat me direct weten wat je zou willen bijdragen en waarom juist jij daarvoor de aangewezen persoon bent.

Contact
Rombout Pruim
r.pruim@snoeks.com

'Leading partner for car manufacturers and car importers'
+1 586 - 716 - 9588