Junior B2B Marketeer

Ben jij een startende HBO marketing professional die kan (mee)denken vanuit de klant, goed ontwikkelde grafische skills heeft en oog voor detail? En zie jij je werken voor een internationaal familiebedrijf binnen de Automotive branche? Dan maken wij graag kennis met jou!

Als Junior B2B Marketeer vorm jij samen met twee collega’s het marketingteam op ons hoofdkantoor te Nieuw-Vennep. Je bent een volwaardig teamlid en medeverantwoordelijk voor het bewaken van de huisstijl en het profileren van Snoeks bij verschillende doelgroepen.

Met jouw passie voor vormgeving en gevoel voor taal maak je overtuigende presentaties, e-mailcampagnes en productbrochures. Ook pak je zelf de camera om foto’s en doeltreffende productvideo’s te maken. Bij ieder project werk je nauw samen met verschillende afdelingen binnen de organisatie om samen tot het beste resultaat te komen.

Welke vaardigheden neem jij mee?

- Indesign en Photoshop kennen geen geheimen voor je;
- Je bent commercieel en overtuigend;
- Je vindt het leuk om te schrijven, zowel in het Nederlands als in het Engels;
- Je kunt goed met een foto- en videocamera overweg;
- Je bent thuis in PowerPoint en Word.

Daarnaast ben jij:

- Afgestudeerd in een marketing of communicatie richting;
- Een teamspeler; samenwerken is voor jou een must en een plezier;
- Proactief; jij stapt er op af en regelt het gewoon.

Waarom jij juist bij Snoeks Automotive zou moeten beginnen? Omdat wij een bloeiende organisatie zijn. We zijn ambitieus en klaar om ons groeipotentieel waar te maken middels verdere professionalisering en innovatie.

Jij ontvangt:

- Voldoende afwisseling en bewegingsvrijheid;
- De uitdaging om je continu te ontwikkelen;
- Een marktconform salaris;
- Een fulltime dienstverband met 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Enthousiast geworden en denk je een goede match te zijn? Solliciteer dan direct door me jouw CV met motivatie te sturen: r.pruim@snoeks.com.

'Leading partner for car manufacturers and car importers'
+ 31 (0) 252 - 629 529