"Design Engineer"

Voor nieuwe ontwikkelingsprojecten zijn wij op zoek naar talentvolle collega’s om ons R&D-team (15 fte) te versterken. Wij bieden ambitieuze starters op de arbeidsmarkt de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen als DESIGN ENGINEER of MECHANICAL ENGINEER binnen een professionele en dynamische sector.

Onze functies
Jouw taak binnen het R&D team is het bedenken en ontwerpen van nieuwe, innovatieve producten of productverbeteringen. Projecten zijn variërend van conceptueel tot concreet product, rijp voor marktintroductie. Je bent betrokken vanaf het eerste klantcontact tot en met de productvrijgave. Je bent mede verantwoordelijk voor het succes van het product. Binnen het project zal je samenwerken met zowel Nederlandse als Tsjechische collega’s, toeleveranciers en andere externe partijen. Bij de functie horen ook het opstellen van actieplannen en projectplanningen, maar jouw creativiteit geven wij graag alle ruimte. Bij de functie van Design Engineer ligt het zwaartepunt bij vormgeving en de uitwerking daarvan. Bij de Mechanical Engineer is dat het technisch ontwerp en de sterkteanalyse daarvan. Gegarandeerd ga jij jouw ontwerpen als product terugzien op de Europese wegen!

Jouw opleiding
Je beschikt minimaal over een HBO diploma. Voor Design Engineer op het gebied van productontwerp (IPO, IO of EDI) en voor Mechanical Engineer in de richting automotive of werktuigbouw (WTB of EDI).

Wij zoeken
Een enthousiaste, creatieve teamspeler die zelfstandig opdrachten kan uitwerken. Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kunt georganiseerd werken. Je neemt graag initiatief en je bent een doorzetter. Intern communiceren wij in het Nederlands én Engels. Het is een voordeel wanneer jij jezelf ook in het Duits kunt redden. Wij werken met SolidWorks, CATIA en Adobe CS. Het is een voordeel wanneer je enige ervaring hebt met deze programma’s, maar wij willen het je ook graag leren. Heb je de ambitie om op termijn het voortouw te nemen binnen projecten, dan zullen wij dit zeker aanmoedigen.

Wat kun jij van ons verwachten?
• Een fulltime dienstverband;
• 25 vakantie dagen + 13 ATV dagen;
• Mogelijkheden tot verdere scholing;
• Afwisselend en uitdagend werk;
• Een aantrekkelijke werkomgeving binnen een enthousiaste en groeiende organisatie;
• Veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing.


Enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatiebrief met CV en portfolio op naar i.paauw@snoeksautomotive.com.
Bel voor meer informatie gerust ook met een van je nieuwe collega’s Wouter ter Stege of Pim van Rijn op 0252-629567.

'Leading partner for car manufacturers and car importers'
+1 586 - 716 - 9588