Snoeks Automotive is per direct op zoek naar een (Key) Account Manager!

Als (Key) Account Manager ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van onze concepten aan bestaande klanten en prospecten. Je beheert bestaande accounts en bouwt verder aan een groter netwerk resulterend in duurzame relaties.

Dankzij jouw kennis over onze producten weet jij onze klanten uitstekend te adviseren en zorg je dat wij onze positie als niche variantspecialist innemen. Je zorgt er tevens voor dat onze oplossingen gelijktijdig met de marktintroductie van de nieuwste bedrijfsvoertuigen gelanceerd kunnen worden. In overleg met het management bepaal je het beleid voor onze diverse klantgroepen.

Een deel van je tijd zul je op pad zijn, op zoek naar nieuwe klanten en langdurige samenwerkingen. Jij hebt een scherp oog voor de ontwikkelingen in de markt en je weet de kansen die je ziet om te zetten in nieuwe mogelijkheden.

Wie ben jij?
Een gedreven salespersoonlijkheid op HBO niveau met minimaal 3 jaar ervaring in een klantgerichte functie, liefst binnen een vergelijkbare branche. Verder ben jij zelfstandig, initiatiefrijk, resultaatgericht, sociaalvoelend en commercieel. Om effectief te communiceren binnen onze internationale samenwerkingsverbanden is een vloeiende beheersing van Nederlands en Engels vereist. Mocht je daarnaast Duits of Frans spreken/schrijven dan wordt dat zeer gewaardeerd.

Waarom jij juist bij Snoeks Automotive zou moeten beginnen?
Omdat wij een bloeiend familiebedrijf zijn. We zijn ambitieus en klaar om ons groeipotentieel waar te maken middels verdere professionalisering en innovatie. Ook jouw potentieel gaat ons aan het hart. We bieden jou dan ook voldoende afwisseling en bewegingsvrijheid en zullen je blijven uitdagen/ontwikkelen om je gemotiveerd te houden. Tevens kun je rekenen op een fulltime dienstverband met 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct door me jouw CV met motivatie te sturen:r.pruim@snoeks.com.

'Leading partner for car manufacturers and car importers'
+1 586 - 716 - 9588