"Werken bij Snoeks Automotive"
Snoeks Automotive B.V. is een innovatieve organisatie met veel aandacht voor kwaliteit en creativiteit. Voor onze ruim 300 medewerkers in vestigingen in Nederland, Duitsland, Tsjechië en Noord-Amerika is dit de dagelijkse leidraad in hun werk. Binnen Snoeks werken we met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Openheid, professionaliteit en initiatief wordt zeer gewaardeerd en beloond met ontplooiingsmogelijkheden. Wij zijn in ruim 30 landen met onze producten actief en voorzien jaarlijks wereldwijd meer dan 100.000 bedrijfsvoertuigen van een dubbele cabine, separatiewand, laadruimtebescherming, accessoires of een ombouw tot Van-uitvoering.

Naast het aanbod van vacatures heeft Snoeks jaarlijks verschillende uitdagende stageplekken beschikbaar, zowel meewerk- als afstudeerstages. De stageplekken zijn beschikbaar op diverse afdelingen, zoals Sales, Marketing, HRM, Logistics en Research & Development.

Op dit moment hebben de volgende vacatures en/of stageplekken beschikbaar:
- Quality Assurance Engineer
- Mechanical Engineer
- Sales Representative - OEM
- Marketing Manager

"Quality Assurance Engineer"

Snoeks Automotive, gevestigd in Nieuw Vennep en Teplice (Tsjechië), is Europees marktleider op het gebied van Interior- & Seating Concepts voor bedrijfsvoertuigen. Als ‘Premium Supplier’ levert Snoeks rechtstreeks aan automobielfabrikanten. Het produceren en leveren van kwaliteit is één van de belangrijkste kernwaarden van Snoeks. Onze ambities rijken verder dan alleen Europa met als gevolg dat de omvang van de organisatie snel groeit. Voor de vestiging in Nederland zijn wij op zoek naar een

Quality Assurance Engineer

Functie omschrijving
Als Quality Assurance Engineer ben je verantwoordelijk voor het borgen van productconformiteit alsmede het verbeteren van de productkwaliteit, van individueel onderdeel tot gereed product. Je hebt een proactieve rol in het voorkomen van problemen (DFMEA en product audits) en je neemt de leiding in het reactief oplossen van kwaliteitsproblemen (8D). Je neemt het initiatief tot productverbetering en bent verantwoordelijk voor een succesvolle implementatie daarvan.

Resultaatgebieden
- Oplossen en voorkomen;
- Controleproces (interne en externe inbouw locaties);
- Productvalidatie (onderdeel en gereed product);
- Kostenbeheersing (incl. voorkomen van claims);
- COP (interne en externe ombouwlocaties);
- Registratie.

Positie in de organisatie
Het betreft een staffunctie waarbinnen een tweetal kwaliteitsfunctionarissen (tevens garantie- en schadeafhandeling) worden aangestuurd. Er is een nauwe samenwerking met de afdelingen Quality in Teplice en R&D en Assemblage, beide in Nieuw Vennep. Adviserend aan Management (NL+CZ).

Functie eisen
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Minimaal afgeronde HBO opleiding in een technische richting;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits en/of Frans is een pré;
- Bekend ISO 9001:2015 en IATF 16949:2016 en de daaruit voortkomende methodieken;
- Aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen een technische omgeving.

Wij zoeken
Een enthousiaste en daadkrachtige persoonlijkheid met een duidelijke drive for perfection, die niet schuwt om verantwoordelijkheid te nemen.

Wij bieden
Een uitdagende en dynamische functie binnen een snelgroeiende onderneming, waarin eigen initiatief wordt beloond. Een fulltime dienstverband en een informele werksfeer.

CV’s gelieve te versturen naar: m.devlieger@snoeks.com

"Mechanical Engineer"

Snoeks Automotive, gevestigd in Nieuw-Vennep en Teplice (Tsjechië), is Europees marktleider op het gebied van Interior- & Seating Concepts voor bedrijfsvoertuigen. Als ‘Premium Supplier’ levert Snoeks rechtstreeks aan automobielfabrikanten. Onze ambities rijken verder dan alleen Europa met als gevolg dat de omvang van de organisatie snel groeit. Voor nieuwe ontwikkelingsprojecten zijn wij op zoek naar talentvolle collega’s voor de afdeling R&D (20 fte). Voor de vestiging in Nederland zijn wij op zoek naar Mechanical Engineers.

Functie omschrijving
Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van nieuwe, innovatieve producten of productverbeteringen. Projecten zijn variërend van conceptueel tot concreet product, rijp voor marktintroductie. Je bent betrokken vanaf het eerste klantcontact tot en met de productvrijgave. Binnen het project zal je samenwerken met zowel Nederlandse als Tsjechische collega’s, toeleveranciers en andere externe partijen. Je bent mede verantwoordelijk voor het succes van het product. Gegarandeerd ga jij jouw ontwerp terugzien op de Europese wegen!

Resultaatgebieden
• Functioneel- en technisch ontwerp;
• Sterkte- en duurzaamheidsanalyse;
• Productkwaliteit en -validatie;
• Kostenbeheersing.

Functie eisen
• HBO diploma Werktuigbouwkunde, Autotechniek of EDI;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Ervaring met SolidWorks. Catia en/of Unigraphix is een pré.

Wij zoeken
Enthousiaste, creatieve productontwikkelaars die graag het initiatief nemen en doorzetten. Heb je de ambitie om het voortouw te nemen binnen projecten, dan zullen wij dit zeker aanmoedigen. Wij geven ambitieuze starters de ruimte zichzelf te ontwikkelen binnen een professionele sector, maar we hebben juist ook ervaren ontwikkelaars nodig die ons overwegend jonge team versterken.

Wij bieden
Een uitdagende en dynamische functie binnen een snelgroeiende onderneming, een fulltime dienstverband en een informele werksfeer.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatiebrief met CV en portfolio op naar j.cappendijk@snoeks.com. Bel voor meer informatie met Pim van Rijn: 0252-629555.

"Sales Representative - OEM"

Ben jij een ervaren sales man/vrouw en op zoek naar een uitdagende functie binnen een snelgroeiende organisatie? Heb jij een commerciële drive en staat klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel? Dan is dit je kans!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Area Manager!

Het opzetten, uitbreiden en onderhouden van de huidige marktpositie van Snoeks Automotive binnen Europa, zodat de positie van marktleider gehandhaafd en versterkt wordt.

In overleg met het management wordt het beleid voor de betreffende klantgroepen geformuleerd. Door middel van het afleggen van bezoeken aan prospects moeten duurzame relaties worden opgebouwd en dient een stevige groei van de reeds bestaande omzet gerealiseerd te worden.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met genoemde doelgroepen en zal daarmee bijvoorbeeld verkooptrainingen geven en regelmatig voortgangsgesprekken voeren.

Wie ben jij?
- Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie of je bent een high potential (met voorkeur in de Automotive sector);
- Je beschikt over een gedreven salespersoonlijkheid;
- Je bent zelfstanding, initiatiefrijk, resultaatgericht en beschikt over goede contactuele, commerciële en sociale eigenschappen;
- Je beschikt over kennis van de Automotive branche;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse taal en Franse taal;
- Je hebt affiniteit met de Automotive branche.

Wat kun jij verwachten?
- Uitdagende en afwisselende functie in een gezonde internationale onderneming waarin eigen initiatief wordt beloond;
- Fulltime dienstverband;
- 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
- Informele prettige werksfeer;
- Veel ruimte voor initiatief en zelfontplooiing.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct! Stuur je CV met foto en motivatie naar r.vanbergen@snoeks.com

"Marketing Manager"

Ben jij de marketeer met een stevige ervaring in de B2B die toe is aan een volgende stap? En ben je op zoek naar een uitdagende doorgroeifunctie binnen een leidende organisatie in de internationale automotive wereld? Weet jij daadkracht te combineren met strategisch inzicht en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan is dit je kans!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Marketing Manager die ons Marketingteam gaat aansturen!

Centraal staat hierbij het uitbreiden en onderhouden van de huidige marktpositie van Snoeks Automotive binnen Europa, zodat de positie van marktleider gehandhaafd en versterkt wordt.

In overleg met het management wordt het marketingbeleid voor de betreffende klantgroepen geformuleerd. We verwachten van jou daarin een proactieve rol waarbij jij de lead neemt in het maken van de voorstellen. Samen met het Marketingteam lever je vervolgens een structurele bijdrage aan het vergroten van de omzet binnen onze kanalen.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en onderhouden van het beleid rondom de Branding, onze Client en onze Product Marketing en de daaruit voortvloeiende activiteiten. Daarbij verwachten we een stevige inbreng van jouw kant naar het Management Team om Marketing binnen onze organisatie uit te bouwen en op de kaart te zetten. Met jouw team zorg jij vervolgens voor de realisatie van de Marketingactiviteiten.


Wie ben jij?

- Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in functie als Marketing Manager met eigen verantwoordelijkheden in B2B omgevingen;
- Je hebt ervaring met Marketing technieken, zowel above the line als below the line;
- Je beschikt over een flexibele en gedreven persoonlijkheid die zaken voor elkaar krijgt;
- Je bent zelfstanding, initiatiefrijk, resultaatgericht en beschikt over goede contactuele, commerciële en sociale eigenschappen;
- Je durft naar het management je gefundeerde mening te geven en je komt ongevraagd met adviezen en voorstellen;
- Je bent mensgericht en in staat om een team van Marketeers aan te sturen;
- Je beschikt over kennis van en hebt affiniteit met de Automotive branche;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat kun jij verwachten?

- Een uitdagende en afwisselende functie met groeimogelijkheden in een gezonde internationale onderneming waarin eigen initiatief wordt beloond;
- Fulltime dienstverband;
- 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
- Informele prettige werksfeer;
- Veel ruimte voor initiatief en zelfontplooiing.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct! Stuur je CV met foto en motivatie naar r.vanbergen@snoeks.com. 

'Leading partner for car manufacturers and car importers'
+1 586 - 716 - 9588