Werken bij Snoeks Automotive

Snoeks Automotive B.V. is een innovatieve organisatie met veel aandacht voor kwaliteit en creativiteit. Voor onze ruim 300 medewerkers in vestigingen in Nederland, Duitsland, Tsjechië en Noord-Amerika is dit de dagelijkse leidraad in hun werk. Binnen Snoeks werken we met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Openheid, professionaliteit en initiatief wordt zeer gewaardeerd en beloond met ontplooiingsmogelijkheden.Wij zijn in ruim 30 landen met onze producten actief en voorzien jaarlijks wereldwijd meer dan 100.000 bedrijfsvoertuigen van een dubbele cabine, separatiewand, laadruimtebescherming, accessoires of een ombouw tot Van-uitvoering.

Naast het aanbod van vacatures heeft Snoeks jaarlijks verschillende uitdagende stageplekken beschikbaar, zowel meewerk- als afstudeerstages. De stageplekken zijn beschikbaar op diverse afdelingen, zoals Sales, Marketing, HRM, Logistics en Research & Development.

Op dit moment hebben de volgende vacatures en/of stageplekken beschikbaar:
- Area Manager
- Design Engineer
- Logistic Administrator
- Mechanical Engineer
- Operationeel Manager Design & Engineering

Area Manager

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een snelgroeiende organisatie? Heb jij een commerciële drive en staat klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Area Sales Manager

Jij zorgt ervoor dat onze huidige marktpositie als marktleider in Europagehandhaafd en versterkt wordt.

Als Area Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van onze conceptenaan bestaande klanten en prospects. Als relatiebeheerder beheer je bestaandeaccounts en bouw je verder aan een groter netwerk met duurzame relaties alsgevolg. Dankzij jouw kennis over onze producten weet jij onze klantenuitstekend te adviseren en zorg je dat wij onze positie als niche variantspecialist in nemen. Hierdoor zorg je er tevens voor dat onze oplossingengelijktijdig met de marktintroductie van de nieuwste bedrijfsvoertuigengelanceerd kunnen worden. In overleg met het management bepaal je het beleidvoor onze diverse klantgroepen. Een aanzienlijk deel van je tijd zul je op padzijn, op zoek naar nieuwe klanten en om langdurige samenwerkingen op te zetten.Jij hebt een scherp oog voor de ontwikkelingen in de markt en je weet de kansendie je ziet om te zetten in nieuwe mogelijkheden.

Wie ben jij?
- Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie of je bent een high potential (bij voorkeur in de Automotive sector);
- Je beschikt over een gedreven salespersoonlijkheid;
- Je beschikt over affiniteit met en/of kennis van de Automotive branche;
- Je bent zelfstanding, initiatiefrijk, resultaatgericht en beschikt over goede contactuele, commerciële en sociale eigenschappen;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur een derde taal.

Wat kun jij verwachten?

Alsje bij Snoeks Automotive werkt, werk je bij een ambitieus en snelgroeiende,internationale familieonderneming. Je krijgt een uitdagende baan, waarin veelruimte is voor eigen initiatief. We geven je de kans om jouw kennis en ervaringte benutten en om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon.Wij geloven in de kwaliteit en passie van onze medewerkers. Als jij je prettigvoelt in je functie en bij onze organisatie, haal jij het beste uit jezelf enhelp jij ons verder te groeien! Naast uitdagend werk, een informele werksfeeren leuke collega’s bieden wij jou ook een marktconform salaris, mogelijkhedentot persoonlijke ontwikkeling en 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (bij eenfulltime dienstverband).

Over Snoeks Automotive

SnoeksAutomotive heeft ambitieuze doelstellingen. Op dit moment zijn wij in ruim 30 landen met onze producten actief en voorzien wij jaarlijks wereldwijd zo'n 80.000 bedrijfsvoertuigen van een dubbele cabine, separatiewand,laadruimtebescherming, diverse accessoires of een ombouw tot Van-uitvoering.Dit doen wij met ruim 300 medewerkers in vestigingen in Nederland, Duitsland,Tsjechië en Noord-Amerika. Wij zijn in ons segment marktleider in Europa, maaronze ambities reiken verder.

Enthousiast?

Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Stuur je motivatiebrief onder vermelding van de functienaammet Curriculum Vitae ter attentie van Rombout Pruim (HR Adviseur) naar hrm@snoeks.com. Bel voor meer informatie met Roland van Bergen (Manager Sales) op telefoonnummer 0252-629522.

Design Engineer

Als Design Engineer ben je verantwoordelijk voor het bedenken, vormgeven en uitwerken van zowel nieuwe producten als productverbeteringen voor bedrijfsvoertuigen van diverse automobielfabrikanten. 


Wat ga je doen

Je werkt aan projecten die variëren van conceptueel tot concreet product, klaar voor de marktintroductie. Vanaf het eerste klantcontact word jij vanuit de R&D-afdeling betrokken bij zowel de vormgeving als het technisch ontwerp van onze producten. Tijdens een project stel je onder andere een actieplan op, je past het ontwerpproces toe en je verzorgt de 3D surface modelling van de interieuronderdelen. Vervolgens blijf jij vanuit de R&D-afdeling verantwoordelijk voor jouw ontwerp tot en met de productimplementatie. In jouw functie werk je nauw samen met collega’s van de afdelingen R&D, Operations, Homologatie en Sales in Nieuw-Vennep, alsook met collega’s van de afdelingen R&D en Inkoop in Tsjechië. Je komt te werken binnen het team van Design & Engineering en legt verantwoording af aan de Operational Manager van deze afdeling.

 

Dit zoeken wij in onze Design Engineer

Jij hebt een sterk gevoel voor vormgeving en bent een creatieveling. Je hebt maximale aandacht voor kwaliteit. Als Design Engineer vertaal jij “kwaliteit” in “mooi”. Jij neemt vanuit nature initiatief en zet graag een stap extra om het beste uit jezelf en jouw werk te halen. Je denkt in kansen en mogelijkheden om projecten op resultaatgerichte wijze tot een succes te brengen. Daarnaast beschik je over:
• Een HBO opleiding in de richting van Product Ontwerp
• Ervaring met 3D surface modelling in solidworks of Catia, maar je kunt ook goed handmatig schetsen
• Communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal
• Een betrouwbare, georganiseerde en efficiënte persoonlijkheid 

Voor deze vacature zijn we zowel op zoek naar collega’s die al expert zijn op basis van werkervaring, als naar collega’s die eager zijn dit heel snel te worden. 


En dit mag jij van ons verwachten

Als je bij Snoeks Automotive werkt, werk je bij een ambitieus en snelgroeiende, internationale familieonderneming. Je krijgt een uitdagende baan, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. We geven je de kans om jouw kennis en ervaring te benutten en om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon. Wij geloven in de kwaliteit en passie van onze medewerkers. En als jij je prettig voelt in je functie en bij onze organisatie, haal jij het beste uit jezelf en help jij ons verder te groeien! Naast uitdagend werk, een informele werksfeer en leuke collega’s bieden wij jou ook een marktconform salaris, mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (bij een fulltime dienstverband). 


Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief onder vermelding van de functienaam met Curriculum Vitae ter attentie van Rombout Pruim (HR Adviseur) naar hrm@snoeks.com. Bel voor meer informatie met Pim van Rijn (Operationeel Manager R&D) op telefoonnummer 0252-629522.

 

Mechanical Engineer

Snoeks Automotive, gevestigd in Nieuw-Vennep en Teplice (Tsjechië), is Europees marktleider op het gebied van Interior- & Seating Concepts voor bedrijfsvoertuigen. Als ‘Premium Supplier’ levert Snoeks rechtstreeks aan automobielfabrikanten. Onze ambities rijken verder dan alleen Europa met als gevolg dat de omvang van de organisatie snel groeit. Voor nieuwe ontwikkelingsprojecten zijn wij op zoek naar talentvolle collega’s voor de afdeling R&D (20 fte). Voor de vestiging in Nederland zijn wij op zoek naar Mechanical Engineers.

Functie omschrijving
Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van nieuwe, innovatieve producten of productverbeteringen. Projecten zijn variërend van conceptueel tot concreet product, rijp voor marktintroductie. Je bent betrokken vanaf het eerste klantcontact tot en met de productvrijgave. Binnen het project zal je samenwerken met zowel Nederlandse als Tsjechische collega’s, toeleveranciers en andere externe partijen. Je bent mede verantwoordelijk voor het succes van het product. Gegarandeerd ga jij jouw ontwerp terugzien op de Europese wegen!

Resultaatgebieden
• Functioneel- en technisch ontwerp;
• Sterkte- en duurzaamheidsanalyse;
• Productkwaliteit en -validatie;
• Kostenbeheersing.

Functie eisen
• HBO diploma Werktuigbouwkunde, Autotechniek of EDI;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Ervaring met SolidWorks. Catia en/of Unigraphix is een pré.

Wij zoeken
Enthousiaste, creatieve productontwikkelaars die graag het initiatief nemen en doorzetten. Heb je de ambitie om het voortouw te nemen binnen projecten, dan zullen wij dit zeker aanmoedigen. Wij geven ambitieuze starters de ruimte zichzelf te ontwikkelen binnen een professionele sector, maar we hebben juist ook ervaren ontwikkelaars nodig die ons overwegend jonge team versterken.

Wij bieden
Een uitdagende en dynamische functie binnen een snelgroeiende onderneming, een fulltime dienstverband en een informele werksfeer.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatiebrief met cv en portfolio ter attentie van Rombout Pruim (HR Adviseur) naar hrm@snoeks.com. Voor meer  informatie over de functie kan je bellen met Pim van Rijn: 0252-629555.

Logistic Administrator

Jij zorgt ervoor dat onze verkoop- en inkooporders (voor de Nederlandse vestiging) van begin tot eind als een geoliede machine verlopen.

Wat ga je doen

Als Logistics Administrator sta je midden in onze organisatie, want jij zorgt ervoor dat alle administratieve processen rondom inkoop en verkoop en onze (retouren)logistiek vlekkeloos verlopen. Zo controleer je bijvoorbeeld onze voorraad, je verricht inkoopopdrachten en je voert leveranciersaudits uit. Je houdt je echter ook bezig met transport rondom (speciale) ombouwen die wij in Nieuw-Vennep uitvoeren. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de volledige reclamatieverwerking, waarbij je de verschillende reclamaties naar tevredenheid van onze klant afhandelt. Je volgt en controleert uitgezette acties, maar je analyseert de verschillende reclamaties ook zodat je verbetervoorstellen kunt maken om het totale aantal reclamaties te verlagen.

Dit zoeken wij in onze Logistics Administrator

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent bij voorkeur afgestudeerd in de richting van een logistieke opleiding. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en je hebt affiniteit met ERP systemen. Je kunt goed overzicht bewaren, waardoor je niet snel van je stuk te brengen bent. Je vindt het leuk om problemen volledig uit te diepen, om daarna deze problemen (structureel) op te kunnen lossen.

En dit mag jij van ons verwachten

Als je bij Snoeks Automotive werkt, werk je bij een ambitieuze en snelgroeiende, internationale familieonderneming. Je krijgt een uitdagende baan, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. We geven je de kans om jouw kennis en ervaring te benutten en om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon. Wij geloven in de kwaliteit en passie van onze medewerkers. En als jij je prettig voelt in je functie en bij onze organisatie, haal jij het beste uit jezelf en help jij ons verder te groeien!

Naast uitdagend werk, een informele werksfeer en leuke collega’s bieden wij jou ook:
• Een marktconform salaris;
• Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
• Een fulltime dienstverband;
• 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (bij een fulltime dienstverband);

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief onder vermelding van de functienaam met cv ter attentie van Rombout Pruim (HR Adviseur) naar hrm@snoeks.com. Voor meer informatie over de baan kan je bellen met Sjoerd de Reus (Logistics Coördinator) op telefoonnummer 0252-629529.

Operationeel Manager Design & Engineering
Positie in de organisatie:

Onze organisatie heeft een Research- & Designafdeling van ongeveer 15 engineers en modelmakers met kennis en ervaring in alle fases van productontwikkeling. De productontwikkeling loopt van eerste idee tot de overdracht naar onze collega’s in Teplice, vanwaar de uitbesteding aan en ondersteuning van de manufacturing partners wordt uitgevoerd.

Onze R&D-divisie kent 3 disciplines: Design & Engineering (D&E), Mechanical Engineering (ME) en Innovatie. Deze divisies zijn ondergebracht onder een tweetal Operationele Managers. Kernverantwoordelijkheid van D&E is het design van onze producten en de uitwerking hiervan, binnen ME is dit het functioneel technisch ontwerp van onze producten. Innovatie is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van zowel D&E als ME. Binnen ontwikkelprojecten bestaat een nauwe samenwerking met afdelingen in zowel Nieuw-Vennep (Sales en Operations) als Teplice (Quality en Validation).

Functieomschrijving:

Als Operationeel Manager D&E stuur je een groep talentvolle engineers en ervaren modelmakers aan. Samen met je collega Operationeel Manager ME ben je verantwoordelijk voor het resultaat van de R&D-divisie en leg je verantwoording af aan de Manager R&D. Je bent vanuit R&D perspectief verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van productontwikkelingsprojecten vanaf het eerste ontwerp tot en met de introductie in de markt. Hierbij initieer en bewaak je zorgvuldig de R&D-capaciteitsplanning (kosten, tijd en resources). De projecten worden integraal gemanaged door separate projectleiders. Met jouw team sta je garant voor en bewaak je de kwaliteit van zowel onze bestaande als nieuwe producten. Als organisatie groeien we snel, wat vraagt om verandering. Het managen van veranderingen is dan ook een essentieel onderdeel van jouw functie. Jouw resultaatgebieden zijn:
- Productdesign en -innovatie;
- Productkwaliteit en -validatie;
- Procesefficiency en -effectiviteit;
- Kostenbeheersing en -reductie;
- Ontwikkeling van jong talent.

Wij zoeken:

een enthousiaste en daadkrachtige persoonlijkheid met leiderschapskwaliteiten en een sterke “drive to perfection”. Je brengt een gezonde dosis humor mee, hebt affiniteit met de Automotive branche en weet het beste uit jezelf én jouw team te halen om mooie concepten voor onze klanten te ontwikkelen. Daarnaast breng je de volgende diploma’s en/of ervaring mee:
- HBO/WO diploma IPO/IO;
- Aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie;
- Ervaring met projectmanagement;
- Ervaring met SolidWorks. Catia en Unigraphix is een pré;
-Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.

Wij bieden

-Een uitdagende en afwisselende functie binnen een snelgroeiende onderneming met veel ruimte voor eigen initiatief;
-Volop doorgroeimogelijkheden;
-Mogelijkheden tot verdere scholing;
-Fulltime dienstverband;
-25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (bij een fulltime dienstverband);
-Informele prettige werksfeer.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatiebrief, cv en portfolio ter attentie van Rombout Pruim (HR Adviseur) naar hrm@snoeks.com. Bel voor meer informatie met de Manager R&D, Johan Cappendijk: 0252-629552.
'Leading partner for car manufacturers and car importers'
+1 586 - 716 - 9588