Snoeks Automotive is heden op zoek naar een Turkse Quality Engineer die vanuit Turkije kan toezien op de kwaliteit van onze leveranciers en kan bijdragen aan onze ambitie het elke dag weer een beetje beter te doen.

Ben jij die Turkse professional die ook Nederlands en Engels beheerst (en liefst nog Duits), technisch HBO opgeleid is (Werktuigbouwkunde/Autotechniek/EDI/Technische Bedrijfskunde) en een voorliefde heeft voor automotive?

Dan zijn we een heel eind! Als je daarnaast ervaring hebt in een productkwaliteitsfunctie en/of kennis van de IATF16949 norm, staat de koffie al klaar.

Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken om Snoeks Automotive te representeren. Daarbij zul je langere tijd in Turkije verblijven, met korte tussenpozen in Nederland of Tsjechië.

Vergis je niet: je zult stevig in je schoenen moeten staan en heel proactief je eigen boontjes moeten kunnen (en willen) doppen om hier een succes van te maken. Vanzelfsprekend staan je directe collega, een ervaren Turkse inkoper, en jouw collega's in Nederland en Tsjechië ten alle tijden achter je. Successen mogen gevierd worden.

Werken bij Snoeks Automotive betekent werken bij een succesvolle, internationale familieonderneming. Jij krijgt een uitdagende baan, waarin niet alleen veel ruimte is voor eigen initiatief, maar dit ook verlangd en gestimuleerd wordt. We geven jou de kans om jouw kennis en ervaring te benutten en om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon. Wij geloven in de kwaliteit en passie van onze medewerkers. En als jij je prettig voelt in je functie en bij onze organisatie, haal jij het beste uit jezelf en help jij ons verder te groeien!

Naast uitdagend werk, een informele werksfeer en leuke collega’s bieden wij jou ook:
• Een marktconform salaris;
• Persoonlijke- en professionele ontwikkeling;
• Een fulltime dienstverband;
• 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct door me jouw CV met motivatie te sturen:r.pruim@snoeks.com.

'Leading partner for car manufacturers and car importers'
+1 586 - 716 - 9588