Office Manager

Snoeks Automotive is per direct op zoek naar een Office Manager!!

Zorg jij er voor dat alle facilitaire zaken tot in de puntjes geregeld zijn? Blijf jij zen als je inbox volstroomt en jouw telefoon roodgloeiend staat? Werk jij graag samen vanuit een zelfstandige, administratieve rol? Dan is dit zeker een mooie kans voor jou!

Als Office Manager bekleed je een centrale positie. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, verzorgt kantoorbenodigdheden en ondersteunt collega’s van verschillende afdelingen.

Wij zouden graag in jouw CV lezen dat jij een afgeronde MBO of HBO opleiding (secretarieel of administratief) hebt met een aantal jaren relevante werkervaring, beheersing van de Nederlandse én Engelse taal en kennis van MS Office.Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kunt goed luisteren, snel schakelen en behoudt het overzicht. Verder ben jij representatief, buitengewoon hulpvaardig en een organisatietalent. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor jouw aandachtsgebieden, maar voelt dat ook echt. Niet alleen toebedeelde taken voer je zorgvuldig uit, je ziet zelf werk liggen en denkt proactief mee.

Waarom jij juist bij Snoeks Automotive zou moeten beginnen? Omdat wij een bloeiend familiebedrijf zijn. We zijn ambitieus en klaar om ons groeipotentieel waar te maken middels verdere professionalisering en innovatie. Ook jouw potentieel gaat ons aan het hart. We bieden jou dan ook voldoende afwisseling en bewegingsvrijheid en zullen je blijven uitdagen/ontwikkelen om je gemotiveerd te houden. Tevens kun je rekenen op een fulltime dienstverband met 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Enthousiast geworden en denk je een goede match te zijn? Solliciteer dan direct door me jouw CV met motivatie te sturen: r.pruim@snoeks.com of vraag me het hemd van het lijf op +31 (0)252 - 629 567.

'Leading partner for car manufacturers and car importers'
+1 586 - 716 - 9588