Medewerker Verkoop Binnendienst

Ben jij helemaal in je element wanneer je klanten écht verder hebt kunnen helpen? Ben jij toe aan een volgende stap binnen een snelgroeiende organisatie waar jij de ruimte krijgt om het te maken, maar ook echt zelf de koe bij de horens moet vatten? Kom dan bouwen aan een bescheiden merk met onbescheiden ambities.


Om het klant- en productbelang nog beter te kunnen behartigen wil Snoeks Automotive haar afdeling verkoop binnendienst verder professionaliseren. Hiervoor zijn inmiddels verbeteringen doorgevoerd in processen, werkverdeling en samenwerkingsverbanden (Customer Care Teams, CCT). Heden zijn wij op zoek naar uitbreiding in de vorm van twee collega’s:

1) Een Customer Relations Specialist (medewerker CCT)
2) Een Customer Relations Coordinator (eindverantwoordelijke CCT)


Beide functies spelen een centrale rol in de organisatie en zijn het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. De ideale kandidaat zorgt dan ook voor een optimale klantbeleving en volledige ontzorging. Jij ervaart een uitstekende klanttevredenheid als grootste beloning voor jouw inzet.

Samen met collega’s in jouw CCT (OEM) adviseer jij klanten (autofabrikanten) in binnen- en buitenland over ombouwmogelijkheden, productspecificaties en levertijden van hun bestellingen. Jij vertegenwoordigt de behoeftes van deze klantgroep en bent de schakel tussen productie, kwaliteit, planning en verkoop. Daarnaast ondersteun jij de accountmanagers tijdens bezoeken aan autofabrikanten en zorg jij er voor dat klantinformatie effectief wordt gedeeld binnen de organisatie.

Wij verwachten van alle collega’s dat zij zelfstandig kunnen werken in teamverband, met verbetervoorstellen komen, kritisch en analytisch zijn, omgevingsbewust en empathisch. Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal is noodzakelijk. Wij geven echter de voorkeur aan kandidaten die daarnaast ook Frans en/of Duits beheersen. Bovendien waarderen wij eerdere ervaring in een technische (serie-)productieomgeving en kennis van logistieke processen.

Medewerkers waarderen de informeel-professionele werkcultuur waarin de mens centraal staat. Het succes van Snoeks Automotive gaat gepaard met het succes van haar mensen. Er is veel ruimte voor zelfontplooiing, eigen initiatief, creativiteit en het nemen van verantwoordelijkheid.Dankzij onze ATV-regeling (CAO Metaal & Techniek) bieden wij jou 38 vakantiedagen per jaar en daarmee ook voldoende ruimte voor je privéleven.

Stuur mij dan een bericht waarin je vermeldt op welke functie je solliciteert en voeg jouw CV toe met een bondige motivatie waarom jij denkt een geschikte kandidaat te zijn r.pruim@snoeks.com. Voor inhoudelijke vragen staat Laurens van Westerop, Customer Support Manager, je graag te woord: 0252-629565.

'Leading partner for car manufacturers and car importers'
+ 31 (0) 252 - 629 529