Mechanical Engineer

Snoeks Automotive, gevestigd in Nieuw-Vennep en Teplice (Tsjechië), is Europees marktleider op het gebied van Interior- & Seating Concepts voor bedrijfsvoertuigen. Als ‘Premium Supplier’ levert Snoeks rechtstreeks aan automobielfabrikanten. Onze ambities rijken verder dan alleen Europa met als gevolg dat de omvang van de organisatie snel groeit. Voor nieuwe ontwikkelingsprojecten zijn wij op zoek naar talentvolle collega’s voor de afdeling R&D. Voor de vestiging in Nederland zijn wij op zoek naar Mechanical Engineers.

Functie omschrijving
Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van nieuwe, innovatieve producten of productverbeteringen. Projecten zijn variërend van conceptueel tot concreet product, rijp voor marktintroductie. Je bent betrokken vanaf het eerste klantcontact tot en met de productvrijgave. Binnen het project zal je samenwerken met zowel Nederlandse als Tsjechische collega’s, toeleveranciers en andere externe partijen. Je bent mede verantwoordelijk voor het succes van het product. Gegarandeerd ga jij jouw ontwerp terugzien op de Europese wegen!

Resultaatgebieden
• Functioneel- en technisch ontwerp;
• Sterkte- en duurzaamheidsanalyse;
• Productkwaliteit en -validatie;
• Kostenbeheersing.

Functie eisen
• HBO diploma Werktuigbouwkunde, Autotechniek of EDI;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Relevante werkervaring is een pré;
• Ervaring met SolidWorks. Catia en/of Unigraphix is een pré.


Wij zoeken
Enthousiaste, creatieve productontwikkelaars die graag het initiatief nemen en doorzetten. Heb je de ambitie om het voortouw te nemen binnen projecten, dan zullen wij dit zeker aanmoedigen. Wij geven ambitieuze starters de ruimte zichzelf te ontwikkelen binnen een professionele sector, maar we hebben juist ook ervaren ontwikkelaars nodig die ons overwegend jonge team versterken.

Wij bieden
Een uitdagende en dynamische functie binnen een snelgroeiende onderneming, een fulltime dienstverband en een informele werksfeer.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatiebrief met cv en portfolio ter attentie van Rombout Pruim (HR Adviseur) naar r.pruim@snoeks.com.

'Leading partner for car manufacturers and car importers'
+1 586 - 716 - 9588