Design Engineer

Het jonge, gedreven engineering team van Snoeks Automotive is op zoek naar zowel beginnende als ervaren Design Engineers.

Snoeks Automotive heeft ambitieuze doelstellingen. Op dit moment zijn wij in ruim 30 landen met onze producten actief en voorzien we jaarlijks wereldwijd zo’n 80.000 bedrijfsvoertuigen van een dubbele cabine, separatiewand, laadruimtebescherming, accessoires of een ombouw tot Van-uitvoering. Dit doen we met ruim 300 medewerkers in vestigingen in Nederland, Duitsland, Tsjechië en Noord-Amerika. Wij zijn in ons segment marktleider in Europa.

Als Design Engineer ben je verantwoordelijk voor het bedenken, vormgeven en uitwerken van zowel nieuwe producten als productverbeteringen voor bedrijfsvoertuigen van diverse automobielfabrikanten.

Wat ga je doen?
Jij werkt aan projecten die variëren van concept tot marktklaar product. Vanaf het eerste klantcontact word jij vanuit de R&D-afdeling betrokken bij zowel de vormgeving als het technisch ontwerp van onze producten. Je stelt een actieplan op, past het ontwerpproces toe en verzorgt de 3D surface modelling van de interieuronderdelen. Vervolgens blijf jij vanuit R&D verantwoordelijk voor jouw ontwerp tot en met de productimplementatie. Je werkt nauw samen met collega engineers en medewerkers van de afdelingen Operations, Homologation en Sales in Nieuw-Vennep, alsook met R&D en Purchase in Tsjechië.

Dit zoeken wij in onze Design Engineer
Jij hebt een sterk gevoel voor vormgeving en bent een creatieveling. Je hebt maximale aandacht voor kwaliteit. Als Design Engineer vertaal jij “kwaliteit” in “mooi”. Jij neemt vanuit nature initiatief en zet graag een stap extra om het beste uit jezelf en jouw werk te halen. Je denkt in kansen en mogelijkheden om projecten op resultaatgerichte wijze tot een succes te brengen. Daarnaast beschik je over:

- Een HBO opleiding in de richting van Product Ontwerp;
- Ervaring met 3D surface modelling in solidworks of Catia, maar je kunt ook goed handmatig schetsen;
- Communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
- Een betrouwbare, georganiseerde en efficiënte persoonlijkheid.

Voor deze vacature zijn we zowel op zoek naar collega’s die al expert zijn op basis van werkervaring, als naar collega’s die eager zijn dit heel snel te worden.

En dit mag jij van ons verwachten
Als je bij Snoeks Automotive werkt, werk je bij een ambitieus en snelgroeiende, internationale familieonderneming. Je krijgt een uitdagende baan, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. We geven je de kans om jouw kennis en ervaring te benutten en om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon. Wij geloven in de kwaliteit en passie van onze medewerkers. En als jij je prettig voelt in je functie en bij onze organisatie, haal jij het beste uit jezelf en help jij ons verder te groeien! Naast uitdagend werk, een informele werksfeer en leuke collega’s bieden wij jou ook een marktconform salaris, mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (bij een fulltime dienstverband).

Enthousiast?
Stuur een overtuigende motivatie met passend CV naar Rombout Pruim:r.pruim@snoeks.com. Bel voor meer informatie met Kenny Smit (Lead Design Engineer): 0252-629903.

'Leading partner for car manufacturers and car importers'
+1 586 - 716 - 9588