Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een snelgroeiende organisatie? Heb jij een commerciële drive en ben je klantgericht? Heb jij ambitie om echt het verschil te maken? Kom dan bouwen aan een bescheiden merk met onbescheiden ambities. Kom werken in een omgeving waar het gonst van talent, vernieuwende ideeën en de ruimte om je energie vrij baan te geven.

Wij zijn Snoeks Automotive, ‘s-werelds toonaangevende partner voor autofabrikanten om hun productaanbod uit te breiden door het leveren van innovatieve concepten die de gebruiksmogelijkheden en marktkansen van bestelwagens verder vergroten. Door ons continu te richten op verbetering en vernieuwing willen wij verrassen en de verwachtingen van onze partners telkens weer overtreffen. Kwaliteit en creativiteit zijn onze kerncompetenties.

Snoeks is een familiebedrijf en kenmerkt zich door een informeel-professionele werkcultuur, waarbij de mens centraal staat. Er is veel ruimte voor zelfontplooiing, eigen initiatief, creativiteit en verantwoordelijkheid. Met ruim 300 medewerkers in Nederland, Duitsland, Tsjechië en Noord-Amerika voorzien we jaarlijks in ruim 30 landen meer dan 100.000 bedrijfsvoertuigen van een dubbele cabine, separatiewand, laadruimtebescherming, accessoires of een ombouw tot Van-uitvoering.

Jij bent onze Customer Service Representative die midden in de organisatie staat. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door jouw accurate en snelle beantwoording van klantvragen zorg jij voor een optimale klanttevredenheid.

In deze functie werk je samen in een team van 5 Customer Service Representatives. Je adviseert (grote) klanten in binnen- en buitenland over ombouwmogelijkheden, productspecificaties en levertijden van hun bestellingen. Je vertegenwoordigt de behoeftes van de klant en bent de schakel tussen productie, kwaliteit, planning en sales. Daarnaast ondersteun je de accountmanagers tijdens bezoeken aan autofabrikanten en zorg je er voor dat klantinformatie effectief wordt gedeeld binnen customer care teams.

Jij vragen:
• Een zelfstandige teamspeler met HBO werk- en denkniveau;
• Een flexibele en gedreven persoonlijkheid die zaken voor elkaar krijgt;
• Een mix van zelfstartend, nauwkeurig, probleemoplossend, resultaatgericht en verbindend;
• Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
• Affiniteit met de Automotive branche.


Wij bieden jou:
• Een mensgericht, energiek en gedreven familiebedrijf;
• Volop ruimte voor persoonlijke en professionele groei in een internationale omgeving;
• Een professionele en informele werksfeer met ambitieuze, hardwerkende collega’s;
• De kans om mee te werken aan een sterk merk waar innovatie en kwaliteit voorop staan;
• 25 Vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.


Enthousiast? Stuur je CV met foto en motivatie naar Rombout Pruim, HR Adviseur: hrm@snoeks.com. Voor functie-inhoudelijke vragen staat Laurens van Westerop, Customer Service Manager, je graag te woord: 0252-629565.

'Leading partner for car manufacturers and car importers'
+1 586 - 716 - 9588