(Key) Accountmanager

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een snelgroeiende organisatie? Heb jij een commerciële drive en staat klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (key) accountmanager. Jij zorgt ervoor dat onze huidige marktpositie als marktleider in Europa gehandhaafd en versterkt wordt.

Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van onze concepten aan bestaande klanten en prospects. Als relatiebeheerder beheer je bestaande accounts en bouw je verder aan een groter netwerk met duurzame relaties als gevolg. Dankzij jouw kennis over onze producten weet jij onze klanten uitstekend te adviseren en zorg je dat wij onze positie als niche variant specialist in nemen. Hierdoor zorg je er tevens voor dat onze oplossingen gelijktijdig met de marktintroductie van de nieuwste bedrijfsvoertuigen gelanceerd kunnen worden. In overleg met het management bepaal je het beleid voor onze diverse klantgroepen. Een aanzienlijk deel van je tijd zul je op pad zijn, op zoek naar nieuwe klanten en om langdurige samenwerkingen op te zetten.Jij hebt een scherp oog voor de ontwikkelingen in de markt en je weet de kansen die je ziet om te zetten in nieuwe mogelijkheden.

Wie ben jij?
- Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie of je bent een high potential (bij voorkeur in de Automotive sector);
- Je beschikt over een gedreven sales persoonlijkheid;
- Je beschikt over affiniteit met en/of kennis van de Automotive branche;
- Je bent zelfstanding, initiatiefrijk, resultaatgericht en beschikt over goede contactuele, commerciële en sociale eigenschappen;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Spaanse of Franse taal.

Wat kun jij verwachten
Als je bij Snoeks Automotive werkt, werk je bij een ambitieus en snelgroeiende,internationale familieonderneming. Je krijgt een uitdagende baan, waarin veelruimte is voor eigen initiatief. We geven je de kans om jouw kennis en ervaring te benutten en om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon.Wij geloven in de kwaliteit en passie van onze medewerkers. Als jij je prettig voelt in je functie en bij onze organisatie, haal jij het beste uit jezelf en help jij ons verder te groeien! Naast uitdagend werk, een informele werksfeer en leuke collega’s bieden wij jou ook een marktconform salaris, mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (bij een fulltime dienstverband).

Enthousiast?

Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Stuur je motivatiebrief onder vermelding van de functienaam met Curriculum Vitae ter attentie van Rombout Pruim (HR Adviseur) naar r.pruim@snoeks.com. Bel voor meer informatie met Roland van Bergen (Manager Sales) op telefoonnummer 0252-629522.

'Leading partner for car manufacturers and car importers'
+1 586 - 716 - 9588